Palvelut

Klaffi on täyden palvelun tuotantoyhtiö. On haasteesi sitten messuosaston visuaalinen näyttävyys, myynnin kasvattaminen nopeasti, käyttö- ja turvaohjeistuksen kertominen, elämyksellinen live- tai hybriditapahtuma tai vaikka yhteiskunnallisen viestin kohdentaminen nuorille? Ratkaisu voi olla TV-mainos, brändifilmi, sosiaalisen median video, animaatio, koulutusvideo tai elämystapahtuma verkossa, meiltä saat vaikuttavaa liikkuvaa kuvaa kaikkiin medioihin ja kanaviin.

Palvelumme

Mainosvideot

Mainosvideo toimii, kun halutaan saada nopeasti kiinni massoja tai tehdä vahvasti kohdennettua markkinointia. Olemme tehneet noin 2600 spottia sekä alueellisille että valtakunnallisille katkoille ja videoita some- ja digitaalisiin kanaviin.

Yritysvideot

Yritysvideo on firmasi käyntikortti. Mahdollisuuksia toteutukseen on loputtomasti. Tehtäisiinkö slapstick-filmi, 100-vuotishistoriikki vai arvovideo? Millainen yritysvideo palvelisi yritystäsi ja erottaisi sinut kilpailijoistasi?

Tuote- ja ohjevideot sekä sisältömarkkinointi

Puhutteleva opetusvideo voi pelastaa jonkun hengen, laadukas ohjevideo korvata valtavan pinon teknisiä manuaaleja, ja hyvä sisältömarkkinointi edistää myyntiäsi. Asia edellä ja käsikirjoitusta tarkasti noudattaen.

Live- ja tapahtuma­tuotannot

Kun tilaisuus halutaan muuttaa tapahtumaksi, tarvitaan sen streamaukseen sisältöammattilaisia. Vuorovaikutteiset hybriditapahtumat kaikissa jakelukanavissa ovat tätä päivää. Ei tyhjiä hetkiä streamissa, ei pimeitä naamoja, ei kaikuvia tai kiertäviä ääniä vaan tarkkaan suunniteltua ja tv:ltä näyttävää elämyksellistä kerrontaa.

Luova suunnittelu

Ideoimme, kirjoitamme, sparraamme ja haastamme. Olemme mielellämme mukana koko luovassa prosessissa. Teemme yhteistyötä useiden luovien toimijoiden kanssa: viestintä-, digi-, ja mainostoimistot ovat tuttujamme. Koodarit, säveltäjät ja animaattorit ovat kavereitamme. Ja sadat esiintyjät ja muut taiteilijat rakkautemme.

Some-sisällöt

Onneksi myös somessa pelkkä huutaminen alkaa olla jo nähty. Laadukas ja kiinnostava sisältö syntyy helposti videolla. Hyvät kuvat, tutut musiikit ja linjassa olevat tekstinostot ovat kaikki meille tuttuja sivuvirtoja.

Valokuvaus

On vain fiksua kuvata samassa setissä kuvamateriaalia kaikkiin medioihin. Meiltä saat valokuvat printtiin kuin printtiin tai mediaan kuin mediaan, dronella, järkkärillä tai vaikka videokameralla. Käyttötarkoitus ratkaisee – ei kameran merkki tai malli.

Yhteiskunnallinen viestintä

Kunnat, kolmas sektori, säätiöt, koulut, hankkeet. Viestintä ja tarinankerronta erilaisten ihmisten ja eritysryhmien kanssa on lempilajimme.

Elokuva- ja tv-tuotannot

Toistakymmentä palkittua dokumenttielokuvaa sekä pisteohjelmia eri kanaville. Yhteistyössä tai itsenäisinä tuotantoina. Kotimaisella tai kansainvälisellä verkostolla toteutettuna. Pari Jussiakin ovat elokuvamme saaneet.

Drone- ja ilmakuvaus

Meiltä saat upeaa 4K ilmakuvausta ovat sitten kohteena tuotantotilasi, upeat matkailumaisemat tai vaikkapa vain maailman kaunein kuvauksen kohde – ihmiset.

Äänisuunnittelu

Jussi-palkittua äänisuunnittelua radioon, podcasteihin, elokuviin ja videoihin. Äänimies Esan äänieditissä luodaan maailmoja.

Animaatiot ja visuaaliset efektit

Me suunnittelemme ja toteutamme korkeatasoiset visuaaliset efektit ja herättävät animaatiot liikkuvaan 2D tai 3D kuvaan.