Tuu meille hommiin!

Klaffi on rento työnantaja jossa luova hulluus palkitaan ja omalla innokkuudella ja visiolla pääsee pitkälle. Asiakkaidemme lisäksi meitä inspiroivat hyvät tyypit sekä ammattitaito. Koska meille innovatiivisen ja asiakkaan näköisen tuotteen luominen on kunnia-asia, käytämme laajasti myös freelancereita. Ovemme ovat siis aina auki alan ammattilaisille kuten kuvaajille, äänittäjille, maskeeraajille, leikkaajille, sisällöntuottajille, käsikirjoittajille ja alasta kiinnostuneille opiskelijoille. Joten ammattilainen tai työharjoittelupaikkaa etsivä nuori – laita meille viestiä niin katsotaan mitä voisimme yhdessä tehdä.

Katso avoimet paikkamme alhaalta.

Kuvaustilanne

Klaffi hakee kuvaajaa ja/tai leikkaavaa kuvaajaa.

Hei media-alan ammattilainen tai muuten vain visuaalisti lahjakas osaaja. Meillä olisi sinulle töitä, mainosvideo- yritysviestintä- ja livetuotannoissa. Emme pistä pahitteeksi kokemusta editoinnista tai jälkituotannosta, mutta ensisijaisesti etsimme työkaveria, jolla kamera pysyy kädessä ja C-standi nousee korkealle. Työsi voi olla osa-aikaista, kokoaikaista tai jokin muu sinulle sopiva malli. Pääasia on että:

 • et pelkää ottaa haasteita vastaan
 • tulet toimeen erilaisten asiakkaiden ja ihmisten kanssa
 • et ole ihan täys puusilimä.

Lähetä hakemus työnäytteineen osoitteeseen klaffi@klaffi.com.

Lisätietoja
Kimmo Paananen / 040 550 3697

Jätä avoin hakemus

  Casting

  Roolitus/­Casting

  Meillä on aina hakusessa hyvät mallit, näyttelijät, speakkerit ja esiintyjät. Tarvitsemme viikottain ihan tavallisia ihmisiä ja tuoreita esiintyjiä/perheitä kameran eteen. Maksamme kuvauspalkkion ja korvaamme aina esiintyjille heidän vaivannäkönsä. Joten mikäli poseeraaminen kameralle tai möriseminen mikille kiinnostaa, niin kannattaa seurata casting-somejamme Facebookissa ja Instagramissa tai laita meille avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä kun sopiva rooli löytyy.

  Jätä avoin hakemus